Verantwoord gokken
Het spel moet een plezier blijven...

Online gokken moet altijd entertainment blijven. Verantwoord spelen is een heel belangrijk onderwerp voor goldenpalace.be. Hier lees je er meer over.


Naar de hulppagina van de Kansspelcommissie

Het onderwerp ‘verantwoord spelen’ is heel belangrijk voor goldenpalace.be. Online gokken moet in de eerste plaats entertainment zijn. Niet kunnen stoppen met spelen, zich niet aan het vooropgestelde budget houden of proberen koste wat het kost verliezen goed te maken, zijn allemaal tekenen dat men wel eens met een gokverslaving te maken kan hebben. In dit geval raden we je sterk aan om hulp te zoeken.

De Belgische Kansspelcommissie, die samenwerkt met alle gelicentieerde operatoren van kansspelen zoals wij, kan hierbij helpen. Indien je je in een dergelijke situatie bevindt, kun je aanvragen uitgesloten te worden van kansspelen via hun eenvoudig in te vullen formulier. Dit verzoek, dat we onmiddellijk zullen inwilligen, is de enige manier om problematisch speelgedrag aan te pakken.

Download de officiële flyer van de Belgische Kansspelcommissie: EN - FR - NL - DE


Naar de Gokhulpsite

Heb je een luisterend oor of een helpende hand nodig? Wil je graag meer informatie over gokken, inclusief de tekenen van een verslaving, het omgaan met probleemgokkers in je omgeving en manieren om hulp te zoeken? Wil je graag meer weten over de wetgeving over kansspelen? Dan ben jij bij de gokhulpsite aan het juiste adres.


Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx